WhiteDevils Clan

Forum Klanu WhiteDevils

#1 22-07-2009 20:29:24

Virio

White Devil

Punktów :   

...

To tak bez obijania w bawełne chłopaki, nie mamy w zwyczaju skakać między klanami, razem z Villenmerthem już w trochę mmo graliśmy i przeważnie nasza pierwsza gildia była ostatnią, ale... no właśnie, jest to ale. W White Devils jesteśmy już prawie miesiąc, a klan rozwija się tempem szachisty korespondenta. Jest kilka osób aktywnych, jest kilka pojawiających się sporadycznie - reszta siedzi chyba tylko dla statystyki Yhh.. to nie jest to czego szukamy na tym serwerze. Widzimy zaangażowanie naszego Lordzia, sami pomagamy jak możemy ale czegoś cały czas brakuje. Po długiej debacie na skype stwierdziliśmy z Villenem że najprawdopodobniej w najbliższym czasie Was opuścimy. Oczywiście w grze będziemy utrzymywać kontakt, przeważnie jesteśmy chętni do party (chyba że akurat farmimy ;p), jak Lordziu nie zabroni to i na TS'a w miare możliwości będziemy zaglądać . No.. to 3mcie się, życzymy powodzenia

P.S. W sprawie TS'a to Lordziu wyznacz kogoś komu mam przekazać Channel Admina, niech się ze mną skontaktuje.

死神

#2 22-07-2009 21:55:11

CL LordWind

White Devil

Punktów :   

Re: ...

aha. No to fajne wieści, po 2 dniach nieobecności. Nie będę tego komentował. Po prostu mam wyjebane. Od początku klan był dla 3 osób (włącznie ze mną). Nie miało być żadnej rekrutacji, żadnych sępów typu "...a gdzie macie ch???" (a w czornej dupie) itp. ekscesów. Widać te najbardziej konkretne osoby sam się wysypują, więc ja nie będę płakał po nocach. To tylko gra. Gra która łączy w klanie kilka osób, żeby mogły przyjść po pracy/zajęciach i pograć wspólnie i zwyczajnie się pobawić. Mówi się trudno i tyle (bo co ja mogę zrobić, skoro kurwa 3/4 serva jest szczeniarnią i zwyczajnie są na wakacjach???). Ja nie mam tak dobrze jak ludzie poniżej dwudziestki i muszę jebać, bo tak trzeba. A tak pół serio:
TATTOO, PSYCHONEUROSIS, ABADON, CONAN MACIE NATYCHMIAST PIERDOLIĆ ROBOTĘ I SIĘ ZWALNIAĆ, BO TRZEBA KURWA GRAĆ, BO MAMY W KOŃCU PO 12 LAT I TYLKO TO SIĘ LICZY !!!!!! A RESZTA WRACAĆ Z WAKACJI I TEŻ GRAĆ, BO JAK NIE TO WASZ BÓG WAS DO NIEBA NIE WPUŚCI (BO TEŻ GRA). L2 PONAD WSZYSTKO!!!
bla bla bla. Coraz bardziej mi ta gra wisi i to tyle w tej sprawie.

p.s. polecam następujące klany:
iTech - warunek: maks 12 lat
Impuls - warunek - dota minimum stówka na miesiąc
renegeje - warunek - masz być głupszy niż populacja grzybów w brudnym kiblu
toh - warunek - zakas pisania poprawnom polszczyznom, bo bendzie ban na bufki z klan chalu jak rzes jest taki wylewny

itp. itd.
Idę spać, bo jestem zmęczony po robocie i mam klepę (dopiero co wlazłem notabene po pracy - patrz godzina)

GL
Bladedancer 78lv / Spellhowler 76lv / Warlord 68lv
Dark Avanger 66lv

EX
Swordsinger 58lv
Scavenger 52lv
Warcryer 50lv

Stopka forum

RSS